Следвайте Гласове в ТелеграмТова е нова година по украински - когато

...
Следвайте Гласове в ТелеграмТова е нова година по украински - когато
Коментари Харесай

Зеленски: Нашата нова година ще бъде такава, каквато я направим

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Това е нова година по украински - когато освен поздравяваме, само че и действаме. Това написа в своя телеграм канал президентът Володимир Зеленски. 

" Ние освен желаем, само че и вършим всичко, с цел да сбъднем желанията, означи още той. Ние, украинците знаем по-добре от всеки различен, че пазиме всеки един от нашите утрешни дни със личните си ръце. И по тази причина нашата нова година ще бъде такава, каквато я желаеме и създадем. "

Според Зеленски украинците са освен новогодишно знамение, само че и целогодишно знамение, тъй като " сте решителни, виновни, грижовни и ефикасни ".

" Живот и старания за хора, които пазят свободното и безвредно бъдеще - освен своето, само че и на целия свят ", добави още той.

В по-ранен собствен пост Зеленски установи, че противовъздушната защита е отблъснала в Новогодишната нощ рекорден брой съветски дронове - 87 от общо 90 изстреляни безпилотни апарата " Шахед ". В резултат на офанзивите двама души са починали. 

Веднага по-късно президентът добави, че тази година ще има огромно нарастване на оръжията, създадени в Украйна - най-малко един милион дрона.

" Преди 676 дни навръх това място се обърнах към вас, украинци, и оповестих за началото на пълномащабна война. Малцина имаха вяра, че ще издържим през 2022-ра, да не приказваме за 2023-та. А през днешния ден сме изправени пред 2024-та. Украйна е жива! ".

На собствен ред съветският президент Владимир Путин разгласи, че поради офанзивата против Белгород, Русия ще ускори ударите против военни цели в Украйна. Както и че нито едно закононарушение против цивилни няма да остане ненаказано. 

Инфо: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР